Produk

  • Excavator lambar tumpukan Supir pangeboran Mesin Excavator hidrolik tumpukan Supir Vibro Hammer

    Excavator lambar tumpukan Supir pangeboran Mesin Excavator hidrolik tumpukan Supir Vibro Hammer

    Hydraulic Vibro Hammer Details EXCAVATOR VIBRO HAMMER TECHNICAL DATA Model GT150 GT250 GT300 GT350 GT400 GT450 GT500 GT550 GT600 Eccentric Moment (Kgm) 3.8 4.4 5.1 6 6.5 7.16 7.6 8 9 Frequency(Rpm) 2600 2600 2600 2600 2600 2600 2600 2600 2600 Centrifugal force(KN ) 287 333 385 446 483 532 565 595 670 Tekanan operasi sistem hidrolik (Bar) 280 280 300 320 320 320 320 320 320 Hidrolik sistem operasi tekanan (Bar) 280 280 300 320 320 320 320 320. .
  • Excavator Long Reach Booms

    Excavator Long Reach Booms

    Long Reach Boom Kauntungan The long-arm digger boga kaunggulan handap: 1. Aplikasi Lega Panangan panjang tiasa dianggo dina lingkungan kerja tangguh tur ekstrim dimana excavators séjén teu bisa ngahontal.Kaunggulan unik ieu ngajadikeun eta cukup dipercaya pikeun nanganan rupa constructions.2. Standar luhur téhnologi ketat tur standar ujian geus disetel ka rancang mesin ieu, nu ngajamin kinerja konstruksi na alus teuing.3. Gampang Operasi Mékanisasi anu luhur sareng ...
  • D60 D85 D155 D275 D355 Forging Ripper Shank pikeun Bulldozer

    D60 D85 D155 D275 D355 Forging Ripper Shank pikeun Bulldozer

    shank ripper kami ieu hiji-sapotong ngajalin, tékstur serat baja dirobah milik bentuk shank, sarta struktur mikroskopis baja jadi pisan compacted.Prosés forging Ieu ngaronjatkeun maké-resisting, résistansi dampak, kateguhan tina shank nu.
  • Starter Pikeun KOMATSU Excavator

    Starter Pikeun KOMATSU Excavator

    Kami gaduh kakuatan R&D téknis anu saé sareng tim jasa saatos penjualan anu dewasa, sareng kami komitmen pikeun nyayogikeun seuseueurna pangguna kalayan 100% solusi motor profésional sareng épéktip.Produk kami manglaku ka 30 jinis modél mesin, sapertos Doosan Daewoo, Cummins, Carter, NISSAN, Hino, Mitsubishi, Komatsu, Yanmar, Isuzu, Deutz sareng Kubota, jsb.
  • Pahat Excavator

    Pahat Excavator

    Pedaran Pahat Moil Point -Batu lemes, nonabrasive sarta tangguh (utamana beton) -Bahan merlukeun laju penetrasi tinggi -Dimana chisels boga kaleuleuwihan nahan alur pin maké Alat Universal -Dimana chisels boga kaleuleuwihan nahan pin alur maké -Batu lemes jeung nonabrasive -General demolition of beton H-Wedge Alat -Batu teuas tur abrasive kalawan fractures -Pikeun aplikasi dimana pangeboran sarta blasting teu bisa dipaké -Bahan kalawan laju penetrasi low Datar (Bl ...
  • Komatsu CAT lambar tumpukan supir booming na panangan

    Komatsu CAT lambar tumpukan supir booming na panangan

    Excavator tonnage T 20-25T Panjang total mm 13800 16800 Max ngahontal jangkungna mm 13000 16000 Max radius gawé mm 12000 13000 Panjang angkutan mm 13500 15000 jangkungna angkutan mm 3220 3300 Bonter panjangna mm 3000 3000 Bonter panjangna mm 3000 Extra 5000 Co. beurat kantétan T 2.6 3.3
  • Ngajalin Ember Huntu Wtih PC200RC PC300RC PC300TL PC400RC Kawajiban Beurat Pikeun Komatsu Excavator

    Ngajalin Ember Huntu Wtih PC200RC PC300RC PC300TL PC400RC Kawajiban Beurat Pikeun Komatsu Excavator

    Forging mangrupikeun prosés anu ngagunakeun mesin tempa pikeun ngajantenkeun logam kosong ngahasilkeun deformasi plastik, pikeun kéngingkeun sipat mékanis, bentuk sareng ukuran anu tangtu.Ngaliwatan forging bisa ngaleungitkeun defects leupas ascast logam dina prosés smelting, ngaoptimalkeun microstructure nu, tetep aliran logam lengkep, jadi sipat mékanis of forging umumna leuwih hade tinimbang casting tina materail sarua.Kaseueuran bagian mesin penting anu peryogi beban anu luhur sareng kaayaan kerja anu serius nerapkeun bagian-bagian anu ngajalin.
  • 5D9558 CAT-7D1577 Grader Blade Cutting Edge End bit pikeun Dozer sareng Loader

    5D9558 CAT-7D1577 Grader Blade Cutting Edge End bit pikeun Dozer sareng Loader

    bahan pilihan jeung baja karbon tinggi atawa panas diperlakukeun boron baja pikeun aplikasi béda, dimensi sadia pikeun sakabéh wilah grader baku atawa dimensi ngaropéa kayaning 5feet/6feet/7feet/8feet/11hole/13hole/15hole/17hole.
  • Crawler Chassis Karét Lagu Chassis Pikeun Sale

    Crawler Chassis Karét Lagu Chassis Pikeun Sale

    Baja / Karét Lagu Chassis Utamana dianggo pikeun Mesin Pangeboran, dumper, excavator sareng kendaraan crawler sanés.Bisa nyaluyukeun lingkungan teuas, waterproof na chassis amphibious
  • Dozer Undercarriage Forging Bagéan Grup

    Dozer Undercarriage Forging Bagéan Grup

    Syarat Téknis
    1, ngolah castings kudu ngahasilkeun nurutkeun sarat jeung gambar
    2, workpiece ieu annealed pikeun ngaleungitkeun stress internal, keusik permukaan kedah clean.Tooth huntu relatif ka standar, kasalahan kudu dikawasa dina rentang ± 5.
    3, modulasi perlakuan panas HRC30-36, quenching frékuénsi permukaan, tempering karasa beungeut HRC48-HRC54, hardened lapisan 5-9mm, karasa inti HRC28 atawa leuwih, hardened lapisan mikrostruktur Diperlukeun pikeun ngahontal tahap M4-6.
    4, kakuatan tensile mékanis & N / mm²> 620, kakuatan ngahasilkeun & N / mm 2> 375.
  • Lagu Shoe Pikeun Excavator

    Lagu Shoe Pikeun Excavator

    No. PART No. Weight dimensions MODEL kg ABCDEFHSKLMN 1 171A-450 11.75 171 16.5 58.75 125.4 144.5 39 120 62 450 199.6 12 K907,T90,T100 2 171B-400 10.44 171 16.5 57 122.4 158.4 39 120 62 400 199.6 12 D50,D53 ,D58E 3 171C-450 11.75 171 16.5 60.3 107.9 107.9 39 120 62 450 199.6 12 D4D 7 171D-500 13.05 171 16.5 57 103.8 144 39 120 62 500 199.6 12 D4H 9 171E-510 13.31 171 14.8 60.3 107.9 107.9 39 120 62 510 199.6 12 D4H,D4,D4C 10 171F-510 13.31 17...
  • Caterpillar Excavator Jeung Bulldozer Spares Parts

    Caterpillar Excavator Jeung Bulldozer Spares Parts

    Ranté Track, Trek Karét, Rollers Handap, Rollers Top, Sprockets, Idlers, Recoil Springs, Track Bolts & Kacang jeung Split Link Bolts pikeun Caterpillar