• qiushi-1
  • qiushi-2
  • qiushi-3
  • Wilujeng taun énggal

tentang Kaminaon salajengna?

Ngadegkeun saprak 1998, Xiamen globe truth (GT) Industries ngahususkeun dina industri suku cadang Bulldozer&Excavator.Kalayan langkung ti 35,000 suku pasagi pabrik sareng rohangan gudang di QUANZHOU, CHINA.Pabrik kami ngahasilkeun bagian undercarriage sapertos roller lagu, roller carrier, ranté lagu, idler hareup, sprocket, adjuster lagu jsb.

Bagian séjén, Sapertos lagu baud / kacang, sapatu lagu, lagu pin lagu bushing, LIPI, LIPI pin, LIPI bushing, LIPI adaptor, breaker palu, chiels, lagu mesin pencét, lagu karét, karét pad, bagian mesin, agul, motong ujung, bagian excavator mini jsb.

Diajar deui
  • kompang
  • produk fitur

    Tambih deui

    fitur parabot dipaké

    22+ taun sareng bakal kuat

    Kalayan langkung ti 35,000 suku pasagi pabrik & rohangan gudang di QUANZHOU, CHINA.Pabrik kami ngahasilkeun bagian undercarriage sapertos roller lagu, roller carrier, ranté lagu, idler hareup, sprocket, adjuster lagu jsb.Bagian séjén, Sapertos lagu baud / kacang, sapatu lagu, lagu pin lagu bushing, LIPI, LIPI pin, LIPI bushing, LIPI adaptor, breaker palu, chiels, lagu mesin pencét, lagu karét, karét pad, bagian mesin, agul, motong ujung, bagian excavator mini jsb.
    diajar deui