• qiushi-1
  • qiushi-2
  • qiushi-3

tentang Kami naon salajengna?

Ngadegna ti saprak 1998, kabeneran jagat Xiamen (GT) Industri khusus dina industri cadang bulldozer & Excavator. Kalayan leuwih ti 35,000 suku pasagi pabrik sareng rohangan gudang di QUANZHOU, CHINA. Pabrik urang ngahasilkeun bagian undercarriage sapertos track roller, roller operator, ranté jalur, idler payun, sprocket, track adjuster jsb.

Bagian séjén, sapertos lagu bolt / nut, track track, track pin track bushing, ember, ember pin, ember bushing, ember ngiringan, ember adaptor, breaker paluja, chiels, track press machine, karét lagu, karét pad, engine bagian. agul, tepi motong, mini digali digali jsb.

Diajar deui
  • compang
  • fitur produk

    Tambih deui

    fitur pakakas anu dianggo

    22+ taun sareng bade kuat

    Kalayan leuwih ti 35,000 suku pasagi pabrik & rohangan gudang di QUANZHOU, CHINA. Pabrik urang ngahasilkeun bagian undercarriage sapertos track roller, roller operator, ranté jalur, idler payun, sprocket, track adjuster jsb. Bagian séjén, sapertos lagu bolt / nut, track track, track pin track bushing, ember, ember pin, ember bushing, ember ngiringan, ember adaptor, breaker paluja, chiels, track press machine, karét lagu, karét pad, engine bagian. agul, tepi motong, mini digali digali jsb.
    diajar deui